- 250 gr kuşbaşı doğranmış et
- 500 gr mantar
- 2 adet kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- tuz,karabiber
- 2 yemek kaşığı zeytnyağı
Zeytinyağını tenceremize koyuyoruz ,salçalarımızı da ilave ediyoruz,ince kıyılmış soğanlarla kavuruyoruz.Daha sonra 250 gr etimizi(daha önce biraz pişiriyorum eti daha kolay oluyor ..)doğradığımız mantarları,sarımsağı ekliyoruz,mantar suyunu bıraktığı için 1 çay bardağı kadar su ekliyoruz,kaynamaya bırakıyoruz,daha sonra kısık ateşte 1 saat pişmeye bırakıyoruz.En son tuzunu karabiberini ekleyip karıştırıyoruz...servise hazır afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder