23 Şubat 2013 Cumartesi

MELEK PROGRAMINDA GERGİN ANLAR

Melek programının sunucusu Melek Baykal ın gözünden kaçmamış bu detay ,okuyunca hiç te haksız olmadığını göreceksiniz.Türkiye de işler böyle yürüyor artık......Program sunucusu Melek Baykal'ın Erkam Aydar'ın katıldığı programda Mustafa Bozkurt hakkında söylediği sözler nedeniyle Cuma günkü programda soğuk rüzgarlar esti. ,Melek Baykal 'O Ses Türkiye programına katılan şarkıcıların farklı türlerde şarkı söylediğini, Mustafa Bozkurt ise tek türde yoğunlaştığını söyledi.'Dost musun Düşman mısın?'
Mustafa Bozkurt'un 'Abla, dost musun düşman mısın' sözleri ile şaşkınlık geçiren Melek Baykal, ben düşündüğümü ve doğru bildiğimi her zaman söylerim diyerek açıkladı.
Melek Baykal programın ilerleyen dakikalarında Mustafa Bozkurt'u neden eleştirdiğini de açıkladı. Baykal, "Programdaki diğer yarışmacılar, Türk Sanat müziği, Pop müzik, Arabesk, Türk Halk Müziği ve Yabancı müzikler söylediği ama Mustafa Bozkurt'un hep aynı tarzda söyledi" dedi.Genç şarkıcı Mustafa Bozkurt'un bu açıklamaya cevabı ise gecikmedi. Bozkurt, "Her şarkıyı söyleyen 'Piyasa şarkıcısı' olur, sanatçı olamaz" diyerek, neden başka türde şarkı söylemediğini açıkladı.Bozkurt'un Orhan gencebay ve Neşet Ertaş'ı örnek vererek konuşmasını kesen Melek Baykal, "Orada dur, o isimler çok ayrı bir yerdedir" dedi. Program boyunca Melek Baykal ile Mustafa Bozkurt arasındaki gerilim ise gözlerden kaçmadı.

www.haberler.com

2 yorum:

  1. Bayiliyorum Melek Baykal'a. O sakin kisiliginin altinda, kendinden hic beklenmeyecek cikislar yaptiginda insanlarin yuzlerindeki saskinlik ifadesi muthis oluyor:))))

    YanıtlaSil
  2. :)benimde sevdiğim bir sanatçıdır......

    YanıtlaSil

Hayatın kokusu

Translate